Nielsens Ratings: 6x15 - Private Lives

6x15 - Private Lives (08/03/2010)

6x15 - Private Lives


Ο House και η ομαδα του αναλαμβανουν το περιστατικο ενθερμης blogger (guest star: Laura Prepon) που εισαγεται στο νοσοκομειο αφου παρουσιασε ξαφνικη αιμορραγία και μώλωπες. Από το κρεβατι της κλινικής η ασθενης αναρτα posts σχετικα με τα συμπτωματα που αυτή εμφανιζει, τους θεραποντες ιατρους της καθως και πιθανες διαγνωσεις, ενώ επιζητα συν τοις αλλοις τη συμβουλη των αναγνωστων του ιστολογιου σχετικα με την πορεια της υγειας της. Η σταση αυτή της ασθενους προβληματιζει την ομαδα ως προς την αξια της διαφυλαξης των προσωπικων δεδομενων, πολλω δε μαλλον όταν House και Wilson ανακαλυπτουν μυστικα ο ενας για το παρελθον του αλλου…

Πρωτη μεταδοση: 08/03/2010
Comments: Το προσεγμενο ιατρικο μυστήριο αλλα και το εξυπνο σεναριακο εφευρημα (speed dating), επισκιαστηκαν πληρως από την αποκαλυψη-βομβα: Τοσο ο Dr. Wilson, οσο και Julia (η… εγχωρια) επεσαν… θυματα παραγωγων αισθησιακων ταινιων που τις προωθησαν στο εμποριο χωρις τη συναίνεση των κεντρικων πρωταγωνιστων!
Highlights: W:“What are you doing tonight?” H:“Masturbating!” (Ανεπαναληπτος διαλογος σε ακρως σοβαρο υφος μεταξυ Ηοuse-Wilson κατά την εναρξη του επεισοδιου)
Τελικη αξιολογηση επεισοδιου: 7/10

Nielsens Ratings: 6x14 - 5 to 9

6x14 - 5 to 9 (08/02/10)

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!