6x05 - Instant Karma


ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ...

Πλουσιος επιχειρηματιας μεταφερει εσπευσμενα στο Princeton-Plainsboro τον εφηβο γιο του -καθως ο τελευταιος υποφερει από ανεξηγητους πονους στην κοιλιακη χωρα- επιμενοντας ότι αυτος που θα αναλαβει το περιστατικο πρεπει οπωσδηποτε να είναι ο Dr. House. Ο πατερας του πασχοντος -θεωρωντας ότι η ασθένεια του γιου του είναι καρμικης προελευσης και αποτελει τιμωρια για την οικονομικη επιτυχια του ιδίου- είναι πεπεισμενος ότι η απαντηση στο ιατρικο μυστηριο του νεαρου εγκειται περισσότερο σε μια αντιστροφη της μοιρας παρα στην εξευρεση της καταλληλης θεραπειας. Εν τω μεταξυ, Foreman and Chase καλουνται να δωσουν περισσοτερες λεπτομερειες για την υποθεση Dibala (επεισοδιο 6x04).

Comments: Ένα κατω του μετριου -ως προς το ενδιαφερον- επεισοδιο που μας προϊδεάζει για τον (σεναριακο) λόγο της ηρωικης εξοδου της Cameron (Jennifer Morrison) από το show (6x09). Δεδομενης της απομακρυνσης των Taub (οριστικα) και Thirteen (κατά πασα πιθανοτητα), δικαιουμαστε πλεον να μιλαμε για ένα ανεπαναληπτο ξεκαθαρισμα λογαριασμων από πλευρας παραγωγων… Γιατι αραγε;
Highlights: “Better a murder than a misdiagnosis” (Dr. Gregory House), “Whether you want to be in charge or not... You are and you always will be” (Dr. Chase- απευθυνομενος στον Dr. House).
Πρωτη μεταδοση: 12/10/2009
Τελικη αξιολογηση επεισοδιου: 4/10

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!