7x06 - Office Politics


H Amber Tamblyn συμμετεχει στο cast του HOUSE για μια σειρα επεισοδιων υποδυομενη την Martha Masters, μια εφυη αλλα απειρη τριτοετη φοιτητρια της Ιατρικης, η οποια -κατοπιν ρητης εντολης της Dr. Cuddy- αντικαθιστα τη «Δεκατρια» στην ομαδα του πανουργου γιατρου. Μεσουντος ενός σκληρου πολιτικου αγωνα για την επανεκλογη γερουσιαστη στο New Jersey, o προεξαρχων (guest star: Jack Coleman) της καμπανιας του νυν αξιωματουχου (guest star: Pat Finn) αρρωσταινει μυστηριωδως εμφανιζοντας ηπατικη ανεπαρκεια και προσωρινη παραλυση. Μετα δε από μια παραδοξη ανακοινωση του προαναφερθεντος αξιωματουχου σχετικα με την προεκλογικη του εκστρατεια, ο House και η ομαδα του στρεφουν τις ερευνες τους στο συγκεκριμενο υποψήφιο προκειμενου να συλλεξουν στοιχεια που θα τους οδηγησουν στην ορθη εκτιμηση της καταστασης του ασθενους. Εν τω μεταξυ, ο Dr. Foreman ανακαλυπτει ότι οι Taub και Masters είναι γνωστοι από παλια, ενώ ο House, προκειμενου να σωσει τη ζωη του πασχοντος, καλειται να λαβει μια μειζονος σημασιας αποφαση η οποια ενδεχεται να δυναμιτίσει τη σχεση του με την Cuddy.

Πρωτη μεταδοση: 08/11/2010
Comments: Ο κρυφος ασσος στο μανικι του Seth Hoffman -πρωτοεμφανιζομενου σεναριογραφου στη συγγραφικη ομαδα της σειρας- ακουει στο ονομα -Martha Μ. Masters- μιας νεαρας, κοινωνικα αδέξιας, ιδιοφυους, anti-House περσονας που απειλει -δεδομενης της άγνοιας κινδύνου που διαθετει- να ανατρεψει τις εως τωρα παγιωμένες πρακτικες του πανουργου γιατρου. Αντικρουομενες οι αποψεις για το κατά ποσο η Amber Tamblyn μπορεσε να ανταποκριθει στις απαιτησεις του ρολου και να σταθει επαξια πλαι στους καταξιωμενους συναδελφους της, το μονο σιγουρο όμως είναι ότι μπηκε κατ’ ευθειαν στα βαθια και μπορεσε να επιπλευσει. Ο Joe Coleman μας προσεφερε μια ακομη μεστη, ρεαλιστικη ερμηνεια, τα πασης φυσεως ηθικα διλημματα ειχαν -για μια ακομη φορα- την τιμητική τους, ενώ ο σχεδον ανυπαρκτος χρονος συμμετοχης του R. S. Leonard αποτελεσε, ισως, τη μοναδικη παραφωνια…
Highlights: “They are in jail… for prostitution!” (House σε Masters στην ερωτηση της τελευταιας για το που βρισκονται τα υπολοιπα μελη της ομαδας)
Τελικη αξιολογηση επεισοδιου: 8,5

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!