Fox Preview: 5x14 - The Greater Good (02/02): Το εκατοστο επεισοδιο!

TO “HOUSE” ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ 100ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-ΟΡΟΣΗΜΟ, ΣΤΟ “HOUSE” TH ΔΕΥΤΕΡΑ 02/02 (8:00-9:00 PM ET/PT), ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ FOX

H «προγνωση» θεωρειται εξαιρετικη για τον ιδιοφυη, αντικοινωνικο, αντιηρωικο Dr. Gregory House (Hugh Laurie) και τους συνεργατες του στο Princeton Plainsboro Teaching Hospital, καθως το HOUSE εορταζει το 100ο επεισοδιο-οροσημο, στο “Ηouse” τη Δευτερα 02/02 (8:00-9:00 PM ET/PT), απο το καναλι FOX.

Στο 100ο επεισοδιο (“The Greater Good”), o House και η ομαδα του αναλαμβανουν περιστατικό γυναικας που κατερρευσε κατά τη διάρκεια μαθηματος μαγειρικης. Καθως μαθαινουν ότι η ασθενής εγκατελειψε την πετυχημενη καριερα της (αφου ηταν ιδιαίτερα ονομαστη ερευνήτρια σχετικα με την καταπολεμηση του καρκινου) προκειμενου να αναζητησει την προσωπικη της ευτυχια, τα μελη της ομαδας αναρωτιουνται κατά ποσο εχουν προσεγγισει (ή όχι) την δικια τους ατομικη ευτυχια. Στο μεταξυ η «Δεκατρια» αρχιζει να εμφανιζει σοβαρες (και επικινδυνες για τη ζωη της) παρενεργειες κατά τη διαρκεια των κλινικων δοκιμων πειραματικου φαρμακου για την καταπολεμηση της νοσου του Huntington, ενώ η Dr. Cuddy… παιρνει την εκδικηση της από τον Dr. House χρησιμοποιωντας τα δικα του οπλα.

Κατά τη διαρκεια των πεντε seasons o House μας απεδειξε ότι όλα μπορει κανεις να τα περιμενει από αυτον, αφου σοκάρισε φιλους και συνεργατες φτανοντας στα ακρα προκειμενου να υποστηριξει τη γνωμη του: προσποιηθηκε ότι εχει καρκινο στον εγκεφαλο ("Half Wit"), τραβηξε τριχα από το πτωμα του πατερα του για να διεξαγει test DNA ("Birthmarks") και απηγαγε τον πρωταγωνιστη της αγαπημενης του σαπουνοπερας προκειμενου να τον θεραπεύσει από μη διαγνωσμενη ασθενεια ("Living the Dream").

Διακεκριμενοι καλλιτεχνες εμφανιστηκαν ως guest stars κατά την εξελιξη του show όπως οι βραβευμένοι με Oscar Mira Sorvino και Joel Grey- οι βραβευμένοι με Emmy Sela Ward, Cynthia Nixon, John Larroquette, Zeljko Ivanek και Charles S. Dutton- οι τραγουδιστες/ηθοποιοί Dave Matthews, LL Cool J, Brandy και Fred Durst όπως και ο υποψηφιος για Emmy για τον ρολο του στο House, David Morse. Τελος, σε αξιοσημείωτους ρολους του show διακριθηκαν οι: Ron Livingston, Anne Dudek, Carmen Electra, Julie Warner, Greg Grunberg, Chi McBride, Samantha Mathis, Lori Petty, Michael Michele, Jason Lewis, Kurtwood Smith, John Cho και φυσικα ο πρωταγωνιστης του PRISON BREAK Dominic Purcell.

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!