7x04 - Massage Therapy


Όταν η Margaret McPherson εισαγεται στο Princeton Plainsboro μετα από επαναλαμβανομενα και δριμύτατα περιστατικα εμεσης, ο House και η ομαδα του ανακαλυπτουν μη αναμενομενα στοιχεια σχετικα με την ταυτοτητα της καθως καταγραφουν την συμπτωματολογια της ασθενειας της. Οταν δε τα συμπωματα δεν δειχνουν να υποχωρουν, η ομαδα αναγκαζεται να αναλυσει διεξοδικα το ιατρικο ιστορικο της Margaret καταληγοντας σε ολο και περισσοτερα ευρηματα ως προς το παρελθον της. Εν τω μεταξυ, η σχεση House/Cuddy περνα άλλη μια δοκιμασια καθως η αποκλειστικη μασεζ του ερωτυλου γιατρου τον επισκεπεται για μια χαλαρωτικη θεραπεια…

Πρωτη μεταδοση: 11/10/2010
Comments: Καιρος ηταν! O καταξιωμενος Peter Blake ( Joy to the World, The Tyrant ) επανεμφανιζομενος δυναμικα στο συγγραφικο team της σειρας και ακολουθωντας πιστα το ακρως επιτυχημενο format των πρωτων, συγκλονιστικων περιοδων της, προσφερε ένα αρτιο -από κάθε αποψη- τηλεοπτικο κομψοτεχνημα και μας εδωσε την ευκαιρια να επαναφερουμε στη μνημη μας έναν προς έναν τους λογους εκεινους για τους οποιους παρακολουθουμε αδιαλειπτως -πανω από εξι συναπτα ετη- τα επιτευγματα της ανεπαναληπτης τηλεοπτικης αυτης περσονας που ακουει στο ονομα Gregory House!
Highlights: “I've tried 15 different massage therapists over the last few years. I don't know why, but she's the best I've found. She makes my leg feel better!”, Dr. House αναφερομενος στο αγαπημενο του call girl.
Τελικη αξιολογηση επεισοδιου: 9,5/10

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!