Ο Dr. House στην... εντατικη (;)


Η συνεχιζομενη -για δεκατη εβδομαδα- απεργια της ενωσης σεναριογραφων (WGA) στις USA, περα από τις αναμενομενες –οδυνηρες- απωλειες στην οικονομία του Λος Αντζελες της ταξεως των 21 εκατομμυριων δολαριων ημερησιως αλλα και της επαπειλούμενης απόλυσης χιλίων εργαζομενων στη Warner Bros, εχει και τις προφανεστατες… παραπλευρες απωλειες στην τηλεοπτικη καθημερινοτητα των τηλεθεατων.

Τα νεα για τον Dr. House παραμενουν ως εχουν: ηδη προβληθηκαν τα πρωτα εννεα επεισοδια του τεταρτου κυκλου και αναμενουμε τα υπολοιπα 3 εκ των οποιων το 10ο με τιτλο «It's A Wonderful Lie» θα προβληθει εκτος απροοπτου στις 29 Ιανουαριου (promo εδώ), ενώ το 11ο με τιτλο «Frozen» εχει προγραμματισμενη ημερομηνια προβολης τις 3/2 με guest star (όπως ηδη ειχαμε προαναφερει) τη Mira Sorvino.

Όμως δεν θα πρεπει να ξεχναμε και τους fans των λοιπων USTV Shows. Το πώς η απεργια επηρεαζει τον προγραμματισμο των δημοφιλεστερων σειρων περιγραφεται διεξοδικα τοσο στο TVGuide.com, στο TV.com, αλλα και στους Los Angeles Times.

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!