Spoilers…spoilers…spoilers!



Τι θα ηταν αραγε η τηλεοπτικη ζωη μας χωρις αυτά;

*Αρχιζουμε με τα πιο …μαλακα. Η γνωστη και μη εξαιρετέα CTB (Cutthroat Bitch)- η ξανθια πρωην απολυμενη ιατρος και νυν δεσμος του…μαζοχιστη Dr. Wilson, Anne Dudek- θα εμφανιστει σε τουλαχιστον δυο ακομη επεισοδια της τρεχουσας περιοδου, αναστατωνοντας την ηρεμια του Dr. House.

**Είναι γνωστο το παθος του γιατρου για τις σαπουνοπερες- είναι δε τοσο μεγαλο που πολλες φορες αφαιρειται παντελως, αφηνοντας τους ασθενεις στα εξωτερικα ιατρεια να σχηματιζουν ουρες! Όμως…τι θα συμβει όταν ο Dr. House εχει βασιμες υποψιες, καθως παρακολουθει το νέο επεισοδιο της πιο αγαπημενης του soap opera, ότι ο πρωταγωνιστικος χαρακτηρας της σειρας πασχει από επικινδυνη νοσο; To επεισοδιο αναμενεται συγκλονιστικo, ενώ τον αγαπημενο ηρωα του γιατρου υποδυεται ο γνωστος στο τηλεοπτικο κοινο Jason Lewis.

***Αφηνω για το τελος το spoiler, το οποιο όταν μου μεταφερθηκε από έναν από τους πολλους υπερκατασκοπους μου με χαροποιησε ιδιαιτερα και ειναι αφιερωμενο στο φανατικο φιλο της σειρας criszah! Η πεμπτη περιοδος θα βασισει μεγαλο μερος της πλοκης της στο παρελθον του ιδιορρυθμου γιατρου, ο οποιος παρεα με τον ένα και μοναδικο φιλο του Dr. Wilson, θα δωσει απαντησεις για το τι ακριβως τον οδηγησε να καλλιεργησει αργα αλλα σταθερα τη μοναδικη αυτή persona. Μια persona με την ιδια ακριβως ψυχοσυνθεση ακομα και πριν αποκτησει κινητικη δυσκολια, κατά τα λεγομενα της πρωην συζυγου του…

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!