Spoilers...spoilers...spoilers! (5)


Λιγο πριν το 100ο επεισοδιο-οροσημο της σειρας και με τη συμφωνια Hugh Laurie-παραγωγων για τη συμμετοχή του πρωτου σε άλλες τρεις –τουλαχιστον- seasons να δινει το πρασινο φως για πολλα ακομη ιατρικα –και όχι μονο- περιστατικα στο Princeton-Plainsboro, ας παρουμε μια γερη δοση spoilers, μερικα εκ των οποιων είναι ομολογουμενως πολύ δυνατα!

Σημαντικο γεγονος θεωρειται η σχεδον βεβαιη αποχωρηση μελους του cast μετα το τελος του τρεχοντος κυκλου- και φυσικα δεν αναφερομαι σε καποιον/καποια εκ του κεντρικου πρωταγωνιστικου team, ενώ ευχαριστα είναι τα νεα για τους πολυπληθεις fans του διδυμου Chase/Cameron, αφου οι παραγωγοι υποσχονται να τους επανενταξουν δυναμικα στο show την επομενη περιοδο (κατι αναλογο όμως δεν ειχαν προαναγγειλει και για τον πεμπτο κυκλο;)

Με ιδιαιτερο ενδιαφερον αναμενουμε το επεισοδιο (που εχει επιμεληθεί ο ιδιος ο David Shore) οπου ο -αστεγος- αδελφος του Dr. Wilson εμφανιζεται στο προσκηνιο συνεισφεροντας τα μεγιστα στην εξελιξη της πλοκης του δημοφιλεστατου medical drama. Ποιος θα τον υποδυθεί; Η συμπαραγωγος Katie Jacobs κραταει το ονομα του ως επτασφραγιστο μυστικο!

Φημες αναφερουν την επαναφορα στο show της Anne Dudek (Amber, aka CTB), ο θανατος της οποιας (στο τελος της τεταρτης περιοδου) λιγο ελειψε να βαλει ταφοπλακα στην πολυετη φιλια των House και Wilson. Η δημοφιλια της ηταν σημαντικη και η αποχωρηση της θεωρήθηκε από τους fans ως μια –ακομη- λαθος κινηση εκ μερους των ιθυνόντων της σειρας. Ποιο όμως σεναριακο εφευρημα -που να εχει όμως και μια στοιχειωδη λογικη βαση- θα επιστρατευθει για τη… νεκρανασταση της;

Προτελευταιο spoiler, αυτό που ολοι οι Huddy fans ανεμεναν ασμενως επι πεντε συναπτα ετη: Ο House και η Cuddy, εως το τελος της τρεχουσας season, ξεπερνουν τις οποιες αναστολες τους και… κανουν έναν ερωτα ολο τρελα, απελευθερώνοντας επιτελους το εντονο ερωτικο παθος που υποβοσκε σε κάθε σχεδον επεισοδιο και που με δυσκολια προσπαθουσαν να καταπνιξουν υπεκφευγοντας συνεχως! Τι απανταει ο Hugh Laurie σχετικα με τη συγκεκριμενη και αναπαντεχη –ακομη και για τον ιδιο- σεναριακη εξελιξη: «Καλα που το εμαθα εγκαιρως για να αρχισω τα push-ups! Ευτυχως που δεν εφαγα ολη την τουρτα κατα τον εορτασμο του 100ου επεισοδιου!»

Για το τελος αφηνω τη διασταυρωμενη πληροφορια ότι καποιο γεγονος εντονα τραυματικο και βιαιο θα σημαδεψει συναισθηματικα και σε μεγαλο βαθμο τον Dr. House εως το τελος του πεμπτου κυκλου- “cataclysmic” χαρακτηρισε ο ιδιος ο Hugh Laurie τις επικειμενες εξελιξεις. Τι επιφυλασσει, αραγε, η μοιρα (ή μαλλον ο Shore) για μια ακομη φορα στον ανυπερβλητο Dr. House;

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!