"Φοβαμαι να χαρω..."


Σε μια ακρως ενδιαφερουσα και εκ βαθεων συνεντευξη στο ιταλικο περιοδικο Sorrisi e Canzoni- εν οψει της προβολης του νεου κυκλου επεισοδιων της σειρας από το εκει καναλι Channel 5, o Hugh Laurie κανει μια σειρα mini-αποκαλυψεων για τον εαυτο του, αλλα και την ιδιορρυθμη persona που με επιτυχια ενσαρκωνει. Ας απομονωσουμε τις σημαντικοτερες στιγμες!

Ο Hugh δηλωνει απεριφραστα ότι ο πατερας του, ο σεμνος, γλυκυτατος και ντροπαλος αυτος αγγλος οικογενειακος γιατρος, σιγουρα θα σοκαριζοταν από την ακομψη συμπεριφορα του θρυλικου Dr. House, αλλα και θα παραδεχοταν τις σπανιες ικανοτητες του. Τι κριμα, όμως, που εδώ και 9 χρονια εχει πεθανει και δεν μπορεσε να χαρει την εκτοξευση της καριερας του ταλαντουχου γιου του, πολλω δε μαλλον οταν ο τελευταιος γνωρισε την παγκοσμια αναγνωριση υποδυομενος έναν γιατρο…

Αυτό όμως που πραγματικα εντυπωσιαζει, είναι η απαντηση του σχετικα με το ποιο κοινο στοιχειο μπορει να υπαρχει μεταξυ της δικης του ψυχοσυνθεσης και εκεινης του πανουργου γιατρου. «Φοβαμαι να χαρω!», δηλωνει αφοπλιστικα… «Φοβαμαι και εγω να απολαυσω σε ολη του την εκταση εκεινο που η ζωη απλοχερα μου χαριζει το τελευταιο διαστημα, γνωριζοντας ότι καποια στιγμη αυτό το ομορφο παραμυθι θα εχει ένα τελος. Και όταν κατι τετοιο συμβει, αν αφεθω τωρα, θα βρεθω σε πολύ χαμηλοτερο σημειο από αυτό που βρισκομουν πριν η καριερα μου απογειωθει».

Ιδιαιτερα προσγειωμενος και συνειδητοποιημενος ή απλως φοβισμενος από τους αδηφαγους δαιμονες της δημοσιοτητας, που προσπαθει με κάθε τροπο να ξορκίσει; Όπως και να εχει το πραγμα, οποτε και να φθασει η στιγμη που θα αποχαιρετήσει τον ρολο του Dr. House (κατι που φυσικα απευχομαστε), o εξαιρετικος αυτός ηθοποιος θα βρει σιγουρα τον τροπο να μας καθηλωσει και παλι με μια νεα, διαφορετικη, παντα ιδιοφυή ερμηνεια, συνεχιζοντας τη λαμπρη του πορεια στο καλλιτεχνικο στερεωμα…

(Το φημολογουμενο γεγονος, οτι η Νο. 13 απολυεται στο 5ο επεισοδιο του νεου κυκλου κατι που επισης αναφερεται στο προαναφερθεν δημοσιευμα, ας μη θεωρηθει ακομη ως κατι τετελεσμενο...)

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!