Ειναι γεγονος! (Πρωταπριλιατικο)


Αυτο που ειχα αφησει να να εννοηθει σε προηγουμενο post (αφου οι πληροφοριες ηταν ακομη ανεπιβεβαίωτες) ειναι γεγονος! Ο Hugh Laurie από αργα χτες το απογευμα βρισκεται στην Αθηνα, προσκεκλημενος μεγαλης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας με σκοπο να γυρισει για λογαριασμό της τελευταιας διαφημιστικο σποτ που θα παιχτει στην ελληνική τηλεοραση. Καλος φιλος του blog ανεφερε έναν μικροπανικο στο αεροδρομιο κατά την επιβιβαση του σπουδαιου ηθοποιου σε πολυτελή limo, αλλα λογω του περασμενου της ωρας μπορεσε να μεταβει χωρις αλλα προβληματα σε γνωστο ξενοδοχειο των Β. Προαστιων.

H παραμονη του στην Ελλαδα θα διαρκεσει μολις ένα διημερο, αφου θα επιστρεψει και παλι στις ΗΠΑ με ενδιαμεσο σταθμο την Αγγλια. Ζητησε δε να μην κανει καμια δημοσια εμφανιση και απλως θα του παρατεθει επισημο δειπνο μετα το περας των σχετικων γυρισματων (ευχαριστω θερμοτατα την φιλη Christine για την αποκλειστικη foto).

...Επειδη τα mails ειναι πολλα με τα οποια ζητατε λεπτομερειες και τροπο πιθανης αποκτησης αυτογραφου απο τον Hugh,  απλως να επισημανω την ιδιαιτεροτητα του post- ηταν ενα ακομη πρωταπριλιατικο! (Οι φιλοι Jordan, MD και Kotlid με ξεχωριστη μαεστρια εντοπισαν την φαρσα! Μπραβο!)

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!

Blog Archive