Ενας φιλος απ' τα παλια...

Tα νέα του καθήκοντα στο Λευκό Οίκο ανέλαβε ο ινδικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Καλ Πεν (ή Καλπέν Σουρές Μόντι όπως είναι το πλήρες όνομά του), που είναι ιδιαίτερα γνωστός μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Ιατρικές Υποθέσεις» όπου και πρωταγωνιστούσε. Από τη θέση του υπευθύνου δημόσιων σχέσεων τώρα και μακριά από τα φώτα των στούντιο, ο Πεν καλείται να βοηθήσει την κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα κυρίως στον τομέα ενίσχυσης των δεσμών της Ουάσινγκτον με τον κόσμο των τεχνών και του θεάματος.Οπως ήταν φυσικό, ο 31χρονος ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους υπόλοιπους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν το γεγονός πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και ελπίζω να υπηρετήσω τη χώρα μου όσο καλύτερα μπορώ».

Με αφορμή την επιλογή του Καλ Πεν στο συγκεκριμένο πόστο, ορισμένοι υποστήριξαν πως ο Ομπάμα με αυτή την κίνησή του ουσιαστικά έδειξε πως δεν ξέχασε τη μεγάλη στήριξη που του πρόσφερε προεκλογικά ο ινδικής καταγωγής ηθοποιός και πως με τον τρόπο του το ανταποδίδει. Οσο για το πώς πέρασε η πρώτη του μέρα στο Λευκό Οίκο; Οπως είπε και ο ίδιος: «Ηταν ακριβώς όπως είναι η πρώτη μέρα πολλών ανθρώπων στη νέα τους δουλειά: μέρα γεμάτη τακτοποιήσεις χαρτιών, συστάσεις, συναντήσεις -και βέβαια- την εγκατάσταση του νέου ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου».

Κι ενώ μια νέα καριέρα -αυτή του πολιτικού- διαφαίνεται στον ορίζοντα για τον Καλ Πεν, τι θα συμβεί με την άλλη, αυτή του ηθοποιού; Κανείς δεν ξέρει το αν και πότε θα επιστρέψει ξανά στα πλατό ο χορτοφάγος καλλιτέχνης. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι σεναριογράφοι της πετυχημένης σειράς «Ιατρικές Υποθέσεις» για να μην αφήσουν... εκκρεμότητες με τη φυγή του, αναγκάστηκαν να γράψουν την αυτοκτονία του γιατρού Λόρενς Κάτνερ, τον οποίο ο Πεν υποδυόταν στο σίριαλ.

Πηγη: Espresso

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!