Christine- Fan of the Year!


Οσοι πιστεψαν πως η ερωτηση του τελευταιου Quiz θα ηταν πολύ ευκολη για να μπορέσει να δυσκολεψει στο ελαχιστο την Christine, μια fan με ανεξαντλητες γνωσεις σχετικα με τη σειρα (και όχι μονο), δικαιωθηκαν περιτρανα!

Σε μια πραγματικη επιδειξη των απραμιλλων δυνατοτητων της και εχοντας αφομοιωσει κάθε λεπτομερεια της αγαπημενης μας σειρας σε βαθμο που θα εξεπληττε ακομη και τον ιδιο τον David Shore, κονιορτοποίησε με χαρακτηριστικη ευκολια κάθε πιθανοτητα εναντιον της για την κατακτηση της υπερτατης βαθμιδας στο Fans’ Hall of Fame, εκεινης του Ph.D.! Από μενα ένα μεγαλο Μπραβο στην Christine, όπως επισης και στους αλλους μεγάλους fans, NTG και CuriousGeorgia, που εβαλαν την δικη τους σφραγιδα σ΄αυτην την τετραπλη δοκιμασια!

Για την ιστορια πλεον, οι επισημες απαντησεις στο Quiz No.4 εχουν ως εξης:

Ναι, ο Dr. House αλλαξε οντως πολλα μπαστουνια! Τρια εχουν καταγραφει στον πρωτο κυκλο (το αρχικο και εκεινα με τα οποια εμφανίζεται στα “Sports Medicine” και “Kids”) και ένα στον δευτερο κυκλο (όταν ο κατά τα αλλα ανεξικακος Wilson του καταστρεφει αυτό που ηδη χρησιμοποιει στο “Safe”). Στην τριτη σεζον εμφανιζεται για λιγο με αναπηρικο βοηθημα (“Whac-a-mole”) πριν το …ανταλλαξει με το μπαστουνι ηλικιωμενου, ενώ ο ...σκυλος του Wilson τον αναγκασε να αποκτησει και παλι καινουριο (“House Training”).Εκτοτε τον βλεπουμε με το σουπερ-μοντερνο «φλεγόμενο» μπαστουνι!

Ολοκληρωνοντας, το κοινο χαρακτηριστικο που εχουν ο Hugh Laurie και ο ποδοσφαιριστης David Beckham ως αποτελεσμα της επαγγελματικης τους –κυριως- δραστηριοτητας, είναι ότι τους εχει απονεμηθει ο εξοχως τιμητικος τιτλος OBE (Officer of the Order of the British Empire) από την Βασιλισσα Ελισσαβετ (στον Hugh τον Μαιο του 2007).

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!