Quiz No. 3



Παμε κατ’ αρχας στους μεγαλους νικητες του προηγουμενου Quiz. Σε μια –ακομη- επίδειξη γνωσεων οι NTG, Christine και CuriousGeorgia απαντησαν και παλι σωστα, μετρωντας τη δευτερη επιτυχια τους στην τρεχουσα τετραπλη δοκιμασία. Είναι αυτονοητο οτι το Hall of Fame, όπως αλλωστε διαπιστωνετε παραπλευρως, παραμενει αμεταβλητο. Οι λοιπες συμμετοχες σε καμμια περιπτωση δεν ηταν ικανες να απειλησουν τους τρεις super-fans… άλλα δυο εμποδια απομενουν πριν από το τελος, και το τοπιο αρχιζει και ξεκαθαριζει…Όμως, πως θα αποδωσουν οι 3 αυτοι ανυπερβλητοι –όπως τουλαχιστον εξελισσονται τα παραγματα- House-ολογοι στο επομενο Quiz; Ποιος/ποια θα επικρατήσει τελικα;

Οι επισημες απαντησεις στο Quiz Νο. 2 εχουν ως εξης:

1. Ο Dr. House τραγουδαει τα: “Ain’t She Sweet” στο “Deception”, “Serenade” από την Operetta του Sigmund Romberg «The Student Prince» στο “Need to Know,” “God Rest Ye Merry Gentlemen” στο “It’s a Wonderful Lie”
2. “3 Stories” (Season 1)
3. “ Lines in the Sand” (Season 3)
4. Sarah Clarke (Nina) - “Control” (Season 1), Leslie Hope (Teri) - “Histories” (Season 1)
5. Από Alzheimer


Και πλεον τα πραγματα δυσκολευουν…Δεν θα μπορουσε αλλωστε να γινει διαφορετικα με τοσο δυνατη πρωταγωνιστικη τριαδα συμμετεχοντων! Το Quiz No. 3 σας καλει να απαντησετε στις εξης ερωτησεις (χωρις μπαλαντερ αυτην τη φορα- ναι, ξερω, αρχιζω να μεταλλάσσομαι σε House!). Λοιπον...

Ο House εχει υποφερει πολύ στη ζωη του, κατι που μερικως τον οδηγησε να σφυρηλατήσει την εξοχως ιδιορρυθμη εως αυτοκαταστροφικη κατά πολλους, δικαιολογημενη κατ’ αλλους, κοσμοθεωρια και σταση ζωης. Βασει της προηγουμενης διαπιστωσης:

1. Αναφέρετε τρια επεισοδια κατά τα οποια ο γιατρος εμφανιζεται να βλαπτει τον εαυτο του εκουσιως (με διαφορετικο κάθε φορα τροπο)
2. Αναφέρετε τρια επεισοδια κατά τα οποια ο γιατρος αναγκαστηκε να εμφανιστει σε δικαστηριο
3. Αναφέρετε τρια επεισοδια κατά τα οποια ο γιατρος αφησε να φανει η τρομερη ουλη στο ποδι του (λογω της γνωστης επεμβασης)

Περιμενω τις απαντησεις σας στο γνωστο σας mail gdk70@hotmail.com.

Καλη επιτυχια σε ολες τις φιλες και φιλους!

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!