Spoilers…spoilers…spoilers! (4)


Δεν το κρυβω ότι ο detective Lucas (φωτο) αρχιζει να γινεται η αδυναμια μου, πριν καν κανει την εμφανιση του- και αυτή πιθανοτατα αναμένεται να λαβει χωρα στο δευτερο επεισοδιο του νεου κυκλου, υπο τον τιτλο “Not Cancer”. Το νέο ιατρικο μυστηριο (οπου ο Dr. House και η ομαδα του καλουνται να σωσουν τους εναπομειναντες ληπτες μοσχευματων αποβιώσαντος –προ πενταετιας- δωρητη οργανων σωματος) εισαγει και επισημα στην σειρα τον P.I. Lucas (Michael Weston), o oποιος θα επιφορτιστει με το σημαντικοτατο εργο της συλλογης στοιχειων για το μυστηριωδες παρελθον του τεθνεώτος δωρητη, αλλα και με εκεινο της παρακολουθησης του παραιτηθεντος Wilson.

Και σαν μην εφταναν όλα αυτά, ο αντικοινωνικος αλλα μοναδικος στο ειδος του γιατρος, πανικοβλημενος από την αποχωρηση του Wilson και συγκλονισμενος από την απουσια του, προσπαθει με σπασμωδικες ενεργειες να αποκτησει νέο επιστηθιο φιλο- πραγμα που διαπιστωνει ότι είναι από δυσκολο εως ακατορθωτο…

Παραλληλα, καλα μοιαζουν τα νεα και για τους Chase/Cameron fans, αφου οι παραγωγοι, αφουγκραζομενοι την οργη των πρωτων την προηγουμενη περιοδο λογω της περιορισμενης (εως ελαχιστης) συμμετοχης του διδυμου στα τεκτενομενα του medical drama, αποφασισαν -σε αγαστη συνεργασια με τους σεναριογραφους- να το επανεμφανισουν δυναμικοτερα στο προσκηνιο! Jen και Jesse λοιπον σε νεες περιπετειες!

Τελος, μεθαυριο (12/9) ο Ηugh Laurie προκειται να κανει τη δικη του χιουμοριστικη καταθεση ως κεντρικος προσκεκλημενος στο Τhe Tonight Show του Jay Leno (NBC), με τον οποιο θα μιλησει επι παντος του επιστητου.

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!