H εκτη season προ των πυλων...


Ο γριφος ελαβε τελος η μηπως πυκνωνει; Το μυστηριωδες site Snakes On A Cane ανανεωνει τη σελιδα του και αποκαλυπτει το προσωπο που κρυβοταν –τουλαχιστον τις πρωτες μερες- πισω από την προαναφερθεισα αντιστροφη μετρηση: ναι, ο ιδιοφυης Dr. House κανει αισθητη την παρουσια του ακομη και πισω από τις βαριες πορτες του ιδρυματος στο οποιο νοσηλευεται!

Παραλληλα όμως ο Hugh Laurie δεν χανει την ευκαιρια να αναφερθει στον ηρωα που ενσαρκωνει με μοναδικη ικανοτητα: «Ο House επιδιωκει τη λυτρωση μεσα από μια εξαιρετικα επωδυνη προσπαθεια-προκληση που θα αποτελεσει μια ιδιαζοντως τραυματικη εμπειρια γι’ αυτόν». Πολλω δε μαλλον όταν χανει την αδεια ασκησης του λειτουργηματος του με συνεπεια να κανει τα αδυνατα-δυνατα για να επανακαταλαβει τον επιζηλο επιστημονικο θωκο που τοσο επαξια κατεκτησε αλλα τοσο αδοξα απώλεσε μετα τα τραγικα συμβαντα του τελους της προηγουμενης season. Κι όμως, ακομη και στην κατασταση που βρισκεται, περιορισμενος και αποκομμενος από το φυσικο περιβαλλον του, δεν χανει την ευκαιρια να εξασκήσει και παλι το βιτριολικο χιουμορ του αλλα και να φλερταρει με την Franka Potente!

Και ενώ ο Dr. House σηκωνει το δικο του σταυρο του μαρτυριου, πισω στο Princeton-Plainsboro η νεα κατασταση οδηγει σε ραγδαιες ανακαταταξεις σε όλα τα επιπεδα. Chase και Cameron καλουνται εσπευσμένα να καταλαβουν τη θεση την οποια κατειχαν στις τρεις πρωτες περιοδους υπο την καθοδηγηση του Foreman- γεγονος που σιγουρα θα χαροποιησει τους απανταχου fans του δημοφιλους διδυμου. Κατοπιν τουτων, τολμω πλεον να ρισκαρω μια προβλεψη: η εκτη season θα είναι μοναδικη τοσο σε σεναριακο οσο και ερμηνευτικο επιπεδο!

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!