Hugh Laurie: "I support Arsenal!"


Σε μια μοναδικη ευκαιρια που δοθηκε στους πολυπληθεις θαυμαστες του Hugh Laurie να τον υποβαλουν σε ένα καταιγισμο ερωτησεων μεσω διαδικτυου επι παντος του επιστητου, ο χαρισματικος ηθοποιος ανταποκριθηκε δεόντως καθηλωνοντας για πολλοστη φορα τους παντες με το πηγαιο χιουμορ του και αποκαλύπτοντας ταυτοχρονα μικρα προσωπικα μυστικα.

Απομονώνοντας λοιπον τα πιο χαρακτηριστικα αποσπασματα αυτής της ιδιοτυπης ιντερνετικης συνεντευξης, μαθαινουμε ότι δεν δυσανασχετει καθολου για το γεγονος ότι δεν εχει τιμηθει ακομη με Emmy παρα το ότι τυγχανει καθολικης αποδοχης τοσο από τους συναδελφους του οσο και από το τηλεοπτικο κοινο, υποστηρίζει ότι το “Under My Skin” με το οποιο συμμετεχει στα φετινα βραβεια είναι ικανο να του εξασφαλισει το ιερο δισκοποτηρο της τηλεοπτικης βιομηχανιας, αποκαλυπτει ότι ο James Stewart τον ενεπνευσε να ασχοληθει με την ηθοποιία, ενώ ταυτοχρονα καταθετει ότι είναι fan του Dr. John.

Στην ερωτηση σχετικα με το ποια ομαδα υποστηριζει δηλωνει απεριφραστα οπαδος της Arsenal, ενώ παραλληλα θεωρει την Judi Dench μια από τις σημαντικοτερες ηθοποιους. Πως όμως αντιδρα όταν βλεπει το προσωπο του σε γιγαντια billboards; «Είναι ένα πολύ, μα παρα πολύ παραξενο συναισθημα», απαντα με τη γνωστή μετροφροσυνη που τον διακρινει. Το τελευταιο διαστημα μελετα επισταμενως τα βιβλια του Sir Isaiah Berlin, ολοκληρωνει το εκτο επεισοδιο της επομενης season του House και λατρευει να οδηγει μια Triumph Scrambler.

Τελος, οσον αφορα τις ομοιοτητες που εχει με τον Dr. House, απαντα αφοπλιστικα: «Πιστεψτε με, εχουμε το ιδιο υψος!»

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!