Οταν ο Hugh δακρυζει…

Η πρεσβυτεριανη Patricia Laidlaw-Laurie, μητερα του δημοφιλους τηλεοπτικου γιατρου, για έναν ανεξηγητο λογο ποτε δεν συμπάθησε το τεταρτο παιδι της… Κατακρινοντας επιδεικτικα κάθε επιλογη του Ηugh, κριτικαροντας τον συνεχως και μοιραζοντας αφειδως την αγαπη της αποκλειστικα και μονο στα αδελφια του, σημαδεψε ανεξιτηλα τον ψυχισμο του γιου της, που επιδιωκε παντοιοτρόπως τη μητρικη επιδοκιμασια.

Ο Ηugh, περιγραφει με εκδηλη συγκινηση (στα μεσα του video) τα πρωτόγνωρα συναισθηματα που βιωσε, όταν σε ηλικια 9 ετων και κερδιζοντας έναν θεατρικο σχολικο διαγωνισμο, διαπιστωσε κρυφα για μια και μοναδικη φορα την ικανοποιηση της μητερας του…

Συν τοις αλλοις, ο Laurie παραδεχτηκε δημοσιως κατα το παρελθον, πως για μεγαλο χρονικο διαστημα επασχε από κατάθλιψη, προτρεποντας οποιον βρισκεται σε παρομοια κατασταση να ζητησει τη βοηθεια ειδικου αντι να υποφερει σιωπηλα, αφου η ψυχικη αυτη νοσος ειναι πλεον πληρως ιασιμη.

Η Gabrielle Donnelly, εκμεταλλευομενη και συνδυαζοντας τις προαναφερθεισες ευαισθητες αυτες στιγμες μιας de profundis εξομολόγησης του Ηugh και σε ένα απαραδεκτο εως προσβλητικοτατο κρεσεντο αμετροεπειας, σε αρθρο της για τον ηθοποιο αναμεσα σε όλα τα αλλα αναφερει με περισση ειρωνια πως: «Η διαταραγμενη αυτή σχεση με τη μητερα του, σιγουρα θα αποτελεσει γονιμο εδαφος για την ψυχοθεραπευτρια του Hugh Laurie στην προσπαθεια της να εξηγησει γιατι ο τελευταιος αυτοσαρκαζεται συνεχως».

Προφανως η δημοσιογραφος (;) και… νεοκοπη ψυχαναλύτρια αγνοει ότι ο αυτοσαρκασμός θεωρειτο από τους αρχαιους Ελληνες ως η ανωτατη μορφη χιουμορ. Αιδως Αργειοι!

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!