Spoilers…spoilers…spoilers! (3)


Ο David Shore (φωτο) ένα μηνα και κατι πριν την εναρξη της νεας season… σπαει τη σιωπη του και σε αποκλειστικη συνεντευξη του στον Alan Sepinwall αποκαλυπτει ποιον ρολο μπορει να εχει ένα ιδιωτικος ερευνητης σε ένα medical drama. Ο detective Lucas προσλαμβανεται από τον Dr. House για να… διαρρηξει το σπιτι ασθενους, αφου στη συγκεκριμενη περιπτωση απαιτουνται οι ικανοτητες επαγγελματια- μονο που αυτή τη φορα ο δυστροπος γιατρος βρισκεται αντιμετωπος με μια αναπαντεχη εκπληξη: ο χαρακτηρας του ερευνητη αποδεικνυεται το ιδιο ανυποφορος με τον δικο του! Όταν δε ο Lucas αποφασιζει να σαγηνευσει την Dr. Cuddy, η συγκρουση γιγαντων είναι πλεον μονοδρομος!

Όμως ο παραγωγος της δημοφιλους σειρας δεν σταματαει εδώ- παραδεχεται ότι το διδυμο Chase & Cameron ειχε περιορισμενο χρονο συμμετοχης στην προηγουμενη season αν και συνεχιζει να πιστευει ότι ο ρολος τους, μεσω των νεων καθηκοντων τους στο Princeton-Plainsboro, ειχε μεγαλυτερο ειδικο βαρος. Σε αντιθεση δε με προηγουμενα σχολια του, αφηνει ένα παραθυρο ανοιχτο για μεγαλυτερη συμμετοχη του διδυμου μελλοντικως στη σειρα, επιφυλασσοντας παραλληλα για τους fans τους ένα επεισοδιο-bonus, οπου οι νεαροι γιατροι αναλαμβανουν την επιλυση μιας ιδαιτερα δυσκολης περιπτωσης χωρις την επιβλεψη του Dr. House.

Τελος, επιβεβαιωνει το γεγονος ότι η τραγικη συγκυρια του αδοκητου χαμου της Amber, όχι μονο δεν θα καταστρεψει την -πολυετη και με γερες βασεις- φιλια των House και Wilson, αλλα θα αποτελεσει το εναυσμα για μια ενδελεχη ενδοσκοπηση των δυο τηλεοπτικων χαρακτηρων υπο μια εντελως διαφορετικη οπτικη γωνια. Για να επιτυχει ομως την επιθυμητη επανασυνδεση ο House ειναι διατεθειμενος να φτασει στα ακρα...

Λιγα λογια για μενα...

The Greek Fan Club!